MIS NIKS VAN FAIRYTABS.

Lees hier onze blog, nieuws en meer!

De leukste zeepbakjes voor jouw nieuwe shampoobar!

Janneke Molenaar
Met deze winkels krijgt jouw nieuwe shampoobar en nog beter plekje in de badkamer!

 YES! Jij gaat over van flessen shampoo naar onze nieuwe shampoobars. Hiermee bespaar je niet alleen een heleboel plastic, maar óók heel veel geld. Want een shampoobar staat gelijk aan drie flessen. WIN-WIN dus!

 

Maar onze shampoobars verdienen een mooi plekje in de badkamer. Op dit moment hebben wij nog geen zeepplankjes in ons assortiment, dus zijn wij – speciaal voor jou – gaan speuren op het internet. Met deze staat jouw nieuwe bar extra leuk op de badkamer én gaat hij ook nog eens langer mee.

 

Voordat wij gaan beginnen aan de leukste zeepbakjes, hebben wij alvast een kleine tip. Onze opbergpot wordt namelijk geleverd met een speciaal katoenen zakje, onze bar past perfect in dit zakje. Fijn voor op reis of hang hem in de douche!

 

HEMA NEDERLAND

Tudududu écht Hema. Hema heeft verschillende leuke zeepbakjes. Het onderstaande model is er in maar liefst 6 kleuren en kost €3,75 per stuk! 

 Zeepbakjes Hema

 

BLOKKER

Blokker heeft het in huis. Ja, ook bij de Blokker zijn er verschillende zeepbakjes te bestellen! De prijzen bij Blokker verschillen tussen de €1,99 en €6,99.

  

 

H&M HOME

Dat H&M een woonafdeling heeft weten de meeste mensen inmiddels. Deze afdeling is voor interieurliefhebbers een ware snoepwinkel, want H&M weet heel goed wat trends zijn. De marmeren zeepschaal is €29,99, de overige twee zijn €5,99.

 

 

Genoeg keuze dus online! Wij zijn erg benieuwd waar jij jouw Fairytabs shampootab uhhh... bar mee gaat combineren. Deel je een foto met ons? Dat vinden we leuk!

 

KLIK & BESTEL:

 

 

 

 

Nederlands