KLANTENSERVICE

#
#
verzending en retourneren
Bestelling versturen
Bestel je bij Fairytabs? Dan doen wij er alles aan om te zorgen dat jouw pakketje zo snel mogelijk geleverd wordt! Binnen 1-3 werkdagen kun je de bezorger bij jou thuis verwachten. Heb je vragen over jouw levering? Mail ons op hallo@fairytabs.com.

Verzendkosten
Verzendkosten zijn 6,95 per bestelling voor pakketpost en 2,95 voor brievenbuspost.
GRATIS, bij een Fairytabs abonnement
Heb je een Fairytabs abonnement? De navullingen passen door de brievenbus!

Bezorglocatie wijzigen
Neem zo snel mogelijk contact met ons op via help@fairytabs.com. Wanneer jouw bestelling nog niet is verzonden, kunnen we je adres nog aanpassen.

Retour sturen
Verkeerde bestelling gedaan? Kan gebeuren! Stuur je pakketje retour en vergeet niet je naam en je bestelnummer te vermelden. De kosten van deze verzending betaal je zelf.

REFUND
Wij storten het aankoopbedrag op je rekening, behalve als je een cadeaubon hebt gebruikt. Dan krijg je het bedrag terug in de vorm van een nieuwe cadeaubon.

Contact:
Heb je onze hulp nodig? Of wil je iets met ons delen? Mail naar hallo@fairytabs.com. Wij staan voor je klaar.
Fairytabs B.V.
Badhuisstraat 34 A
2012 CP Haarlem

Bezorgen jullie ook in het buitenland?
Momenteel bezorgen wij alleen in Nederland.

Wat is jullie retour & refund beleid?
Verkeerde bestelling gedaan? Kan gebeuren! Stuur je pakketje binnen 14 dagen ongebruikt terug en stuur een mailtje naar help@fairytabs.com met ‘retour’ in het onderwerp. Vergeet hierbij niet je naam en bestelnummer te vermelden. Je krijgt de kosten van je bestelling terug, de verzendkosten betaal je zelf. Heb je een cadeaubon gebruikt bij je bestelling? Dan ontvang je een nieuwe cadeaubon. Zijn er meer dan 14 dagen verstreken? Dan kunnen we je bestelling helaas niet vergoeden. Dit geldt ook wanneer de producten zijn beschadigd omdat jij (of je kinderen, hond of schoonmoeder) er onzorgvuldig mee om bent gegaan.

Refund policy
WAT IS JULLIE RETOUR & REFUND BELEID? Verkeerde bestelling gedaan? Kan gebeuren! Stuur je pakketje binnen 14 dagen ongebruikt terug en stuur een mailtje naar help@fairytabs.com met ‘retour’ in het onderwerp. Vergeet hierbij niet je naam en bestelnummer te vermelden. Je krijgt de kosten van je bestelling terug, de verzendkosten betaal je zelf. Heb je een cadeaubon gebruikt bij je bestelling? Dan ontvang je een nieuwe cadeaubon. Zijn er meer dan 14 dagen verstreken? Dan kunnen we je bestelling helaas niet vergoeden. Dit geldt ook wanneer de producten zijn beschadigd omdat jij (of je kinderen, hond of schoonmoeder) er onzorgvuldig mee om bent gegaan.
FAQ

WHAT ARE FAIRYTABS?

Fairytabs are the first toothpaste tablets for children. 100% suitable for people and the environment. In this way we make brushing your teeth a fun experience again.

WHAT INGREDIENTS ARE PRESENT IN FAIRYTABS TABLETS?

Fairytabs bevat geen schadelijke stoffen. De tabletten zijn vegan en bevatten daarnaast geen gluten, geen SLS, geen parabenen. Enkel natuurlijke ingrediënten. De smaak Soft Mint bevat fluoride. De smaak Aardbei niet. Zo simpel is het.

Ingrediënten: Siliciumdioxide, sorbitol, calciumcarbonaat, hydroxyapatiet,
natriumlauroylsarcosinaat, gist, acacia senegal gum extract,
natriummonofluorfosfaat, magnesiumstearaat, mentha viridis bladolie, mentha
arvensis bladolie, menthol, stevioside, pepermuntolie

HOW DOES BRUSHING YOUR TEETH WITH TOOTHPASTE TABLETS WORK?

Heel makkelijk! Zo werkt het:
1. Maak de tandenborstel nat,
2. Kauw op een Fairytabs tablet tot het lekker gaat schuimen,
3. Poets twee minuten & spoel!

DO YOU HAVE TOOTHPASTE TABLETS WITH FLUORIDE AND WITHOUT?

Onze tandpastatabletten voor kinderen zijn er in twee varianten: aardbei, zonder fluoride, en soft mint, met fluoride.

HOW MANY TABLETS FIT IN A FAIRYTABS JAR?

Er passen 300 tandpastatabletjes in een Fairytabs opbergpotje.

Is het belangrijk om Fairytabs tabletten luchtdicht te bewaren?

Vergeten de deksel op je opbergpotje te doen? Dat is niet zo’n punt. Maak er echter geen gewoonte van, want teveel luchtvochtigheid doet de tabletjes geen goed. Bewaar ze dus luchtdicht in het zakje of in het potje (met deksel ;-)!)

Is Fairytabs getest op dieren?

Wij zijn gek op dieren! Daarom zijn al onze producten proefdiervrij en vegan.

Mijn kind heeft per ongeluk (of expres) 2 tabletten gebruikt bij het poetsen, wat nu?

Geen paniek! Fairytabs bevat enkel natuurlijke ingrediënten. Heeft je kindje er toch twee gebruikt? Niks aan het tandje - uh, handje.

WHAT IS THE FAIRYTABS CHILDREN'S TOOTHBRUSH MADE OF?

Onze ecovriendelijke kindertandenborstels zijn gemaakt van bamboe met nylon poetsharen. Recyclen kan. Als je de haren met een tang uit de steel trekt kan deze zo op de composthoop.

WHAT MATERIAL IS USED FOR THE CUP?

Onze kindvriendelijke bekers zijn gemaakt van 100% siliconen. Duurzaam, onbreekbaar en vaatwasser bestendig.

WHAT IS THE FAIRYTABS STORAGE JAR MADE OF?

Dit handige potje voor de tandpastatabletten wordt gemaakt van 100% siliconen. Duurzaam, onbreekbaar en vaatwasser bestendig.

WHAT IS THE DIFFERENCE BETWEEN FAIRYTABS AND OTHER BRANDS OF TOOTHPASTE TABLETS?

Fairytabs is speciaal ontwikkeld voor kinderen! Ze zijn 100% ecovriendelijk, smaken heerlijk en maken van het poetsen een feestje. En met onze voordelige abonnementsservice ben je altijd voorzien.

WHERE CAN I PURCHASE FAIRYTABS?

Voor Fairytabs hoef je de deur niet uit! Je kan de tandpastatabletten online bestellen op www.fairytabs.com

Kan Fairytabs veilig mee op reis?

Jazeker! Fairytabs zijn zeer geschikt om mee te nemen op reis. Het Fairytabs opbergpotje is gemaakt van 100% siliconen en kan dus tegen een stootje. Ook hoef je je geen zorgen te maken tijdens je vlucht; de tabletten mogen mee in je handbagage.

Mijn kind heeft wat van de tablet ingeslikt tijdens het poetsen, is dat erg?

Gelukkig niet! De tandpastatabletten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het is niet de bedoeling dat ze als snoepjes worden verorberd, maar als het per ongeluk een keer gebeurd kan dat absoluut geen kwaad.

Wat is de beste manier om Fairytabs te bewaren?

De tabletten worden verstuurd in een zakje wat luchtdicht kan worden afgesloten. Maar nog handiger is het Fairytabs opbergpotje. Deze is gemaakt van 100% silciconen en ziet er superleuk uit!

Hoe weet ik of Fairytabs veilig te gebruiken is?

Onze producten zijn goedgekeurd door het Europese keurmerk CSPR.

privacy beleid /
algemene voorwaarden

OVERVIEW

Deze website wordt beheerd door Fairytabs B.V.. Op de hele site verwijzen de termen “wij”, “ons” en “onze” naar Fairytabs B.V.. Fairytabs B.V. biedt deze website, inclusief alle informatie, tools en diensten die beschikbaar zijn op deze site, aan jou, de gebruiker, op voorwaarde dat je akkoord gaat met alle hier vermelde voorwaarden, beleidsregels en kennisgevingen.

Door onze site te bezoeken en / of iets van ons te kopen, neemt je deel aan onze “Service” en gaat je ermee akkoord gebonden te zijn aan de volgende Gebruiksvoorwaarden (“Servicevoorwaarden”, “Voorwaarden”, “Algemene voorwaarden”), inclusief die aanvullende algemene voorwaarden en beleidsregels waarnaar hierin wordt verwezen en / of beschikbaar is via een hyperlink. Deze Servicevoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de site, inclusief maar niet beperkt tot gebruikers die browsers, leveranciers, klanten, verkopers en / of bijdragers van inhoud zijn.

Lees deze Servicevoorwaarden zorgvuldig door voordat je onze website bezoekt of gebruikt. Door een deel van de site te bezoeken of te gebruiken, gaat je ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Servicevoorwaarden. Als je niet akkoord gaat met alle voorwaarden van deze overeenkomst, mag je geen toegang krijgen tot de website of diensten gebruiken. Als deze Servicevoorwaarden als een aanbieding worden beschouwd, is acceptatie uitdrukkelijk beperkt tot deze Servicevoorwaarden.

Alle nieuwe functies of tools die aan de huidige winkel worden toegevoegd, zijn ook onderworpen aan de Servicevoorwaarden. Op deze pagina kunt je op elk moment de meest recente versie van de Servicevoorwaarden bekijken. We behouden ons het recht voor om enig onderdeel van deze Servicevoorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door updates en / of wijzigingen op onze website te plaatsen. Het is je verantwoordelijkheid om deze pagina regelmatig te controleren op wijzigingen. je voortgezet gebruik van of toegang tot de website na het plaatsen van eventuele wijzigingen houdt in dat je deze wijzigingen accepteert.

Our shop is hosted on Woocommerce. They provide us with the online e-commerce platform to sell our products and services to you.

SECTION 1 - ONLINE STORE TERMS

Door akkoord te gaan met deze Servicevoorwaarden, verklaart je dat je ten minste meerderjarig bent in je land of provincie, of dat je meerderjarig bent in je land of provincie en je ons toestemming hebt gegeven om sta een van je minderjarige gezinsleden toe deze site te gebruiken.

U mag onze producten niet gebruiken voor illegale of ongeoorloofde doeleinden en je mag bij het gebruik van de Service geen wetten overtreden in je rechtsgebied (inclusief maar niet beperkt tot auteursrechtwetten).

You must not transmit worms or viruses or any code of a destructive nature.

A breach or violation of any of the terms will result in immediate termination of your Services.

SECTION 2 - GENERAL CONDITIONS

We reserve the right to refuse service to anyone for any reason at any time.

Je begrijpt dat je inhoud (exclusief creditcardgegevens) niet-versleuteld kan worden overgedragen en (a) kan worden verzonden via verschillende netwerken; en (b) wijzigingen om te voldoen aan en aan te passen aan de technische vereisten van verbindende netwerken of apparaten. Creditcardgegevens worden altijd versleuteld tijdens overdracht via netwerken.

Je stemt ermee in om geen enkel deel van de Service, het gebruik van de Service of toegang tot de Service of enig contact op de website waarmee de service wordt aangeboden te reproduceren, dupliceren, kopiëren, verkopen, doorverkopen of exploiteren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons.

The headings used in this agreement are included for convenience only and will not limit or otherwise affect these Conditions.

SECTION 3 - ACCURACY, COMPLETENESS AND TIMELINESS OF INFORMATION

We zijn niet verantwoordelijk als de informatie die op deze site beschikbaar wordt gesteld, niet juist, volledig of actueel is. Het materiaal op deze site is uitsluitend bedoeld voor algemene informatie en mag niet worden gebruikt als enige basis voor het nemen van beslissingen zonder primaire, nauwkeurigere, completere of meer tijdige informatiebronnen te raadplegen. Het vertrouwen op het materiaal op deze site is op eigen risico.

Deze site kan bepaalde historische informatie bevatten. Historische informatie is noodzakelijkerwijs niet actueel en wordt alleen ter referentie verstrekt. We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze site op elk moment te wijzigen, maar we zijn niet verplicht om informatie op onze site bij te werken. je gaat ermee akkoord dat het je verantwoorde d is om wijzigingen aan onze site te volgen.

SECTION 4 – MODIFICATIONS TO THE SERVICE AND PRICES

Prices for our products are subject to change without notice.

We reserve the right to modify or discontinue the Service (or any part or content thereof) at any time without notice.

We shall not be liable to you or to any third party for any modification, price change, suspension or discontinuance of the Service.

SECTION 5 - PRODUCTS OR SERVICES (IF APPLICABLE)

Certain products or services may only be available online through the website.

These products or services may have limited quantities and can only be returned or exchanged in accordance with our Return Policy.

We have made every effort to display the colours and images of our products in the store as accurate as possible. We cannot guarantee that the colour representation of your computer monitor is accurate.

We reserve the right, but have no obligation, to restrict the sale of our products or Services to any person, geographical region or jurisdiction.

We kunnen dit recht van geval tot geval uitoefenen. We behouden ons het recht voor om de hoeveelheden van producten of diensten die we aanbieden te beperken. Alle beschrijvingen van producten of productprijzen kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, naar eigen goeddunken van ons. We behouden ons het recht voor om elk product op elk moment stop te zetten. Elke aanbieding voor een product of dienst op deze site is ongeldig waar verboden.\

We do not guarantee that the quality of any products, services, information or other materials purchased or obtained by you will meet your expectations or that any errors in the Service will be corrected.

SECTION 6 - ACCURACY OF BILLING AND ACCOUNT INFORMATION

We reserve the right to refuse any order you place with us. We may, at our sole discretion, limit or cancel quantities purchased per person, per household or per order.

Deze beperkingen kunnen bestellingen omvatten die door of onder hetzelfde klantenaccount zijn geplaatst, dezelfde creditcard en / of bestellingen die hetzelfde factuur- en / of verzendadres gebruiken. In het geval dat we een bestelling wijzigen of annuleren, kunnen we proberen je hiervan op de hoogte te stellen door contact op te nemen met het e-mailadres en / of factuuradres / telefoonnummer dat is opgegeven op het moment dat de bestelling werd geplaatst. We behouden ons het recht voor om bestellingen die naar ons eigen oordeel lijken te zijn geplaatst door dealers, wederverkopers of distributeurs te beperken of te verbieden.

Je stemt ermee in om actuele, volledige en nauwkeurige aankoop- en accountgegevens te verstrekken voor alle aankopen in onze winkel. je stemt ermee in om je account en andere informatie, inclusief je e-mailadres en creditcardnummers en vervaldatums, zo snel mogelijk bij te werken, zodat we je transacties kunnen voltooien en indien nodig contact met je kunnen opnemen.

For more details, please review our Returns Policy.

SECTION 7 - OPTIONAL TOOLS

We may provide you with access to third party tools over which we have no control or input.

Je erkent en gaat ermee akkoord dat we toegang verlenen tot dergelijke tools “zoals ze zijn” en “zoals beschikbaar” zonder enige garanties, verklaringen of voorwaarden van welke aard dan ook en zonder enige goedkeuring. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als gevolg van of in verband met je gebruik van optionele tools van derden.

Elk gebruik door je van optionele tools die via de site worden aangeboden, is geheel voor je eigen risico en discretie en je moet ervoor zorgen dat je bekend bent met en akkoord gaat met de voorwaarden waaronder tools worden aangeboden door de relevante externe provider (s).

Mogelijk bieden we in de toekomst ook nieuwe services en / of functies aan via de website (inclusief de release van nieuwe tools en bronnen). Dergelijke nieuwe functies en / of services zijn ook onderworpen aan deze Servicevoorwaarden.

SECTION 8 - THIRD PARTY LINKS

Certain content, products and services available through our Service may include material from third parties.

Links van derden op deze site kunnen je naar websites van derden leiden die niet bij ons zijn aangesloten. We zijn niet verantwoordelijk voor het onderzoeken of evalueren van de inhoud of nauwkeurigheid en we garanderen niet en zullen geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid hebben voor materialen of websites van derden, of voor andere materialen, producten of diensten van derden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of schade in verband met de aankoop of het gebruik van goederen, diensten, bronnen, inhoud of andere transacties die zijn gedaan in verband met websites van derden. Lees het beleid en de praktijken van de derde partij zorgvuldig door en zorg ervoor dat je deze begrijpt voordat je een transactie aangaat.

Complaints, claims, concerns or questions regarding third party products should be directed to the third party.

SECTION 9 - USER COMMENTS, FEEDBACK AND OTHER SUBMISSIONS

Als je op ons verzoek bepaalde specifieke inzendingen verstuurt (bijvoorbeeld wedstrijdinzendingen) of zonder een verzoek van ons, stuurt je creatieve ideeën, suggesties, voorstellen, plannen of ander materiaal, online, per e-mail, per post of anderszins (gezamenlijk ‘opmerkingen’), gaat je ermee akkoord dat we op elk moment alle opmerkingen die je naar ons doorstuurt, zonder beperking mogen bewerken, kopiëren, publiceren, distribueren, vertalen en op een ander medium kunnen gebruiken.

Wij zijn en zijn niet verplicht (1) om opmerkingen vertrouwelijk te houden; (2) een vergoeding te betalen voor eventuele opmerkingen; of (3) om op eventuele opmerkingen te reageren.

We kunnen, maar zijn niet verplicht om inhoud te controleren, bewerken of verwijderen die naar eigen goeddunken onwettig, aanstootgevend, bedreigend, smadelijk, lasterlijk, pornografisch, obsceen of anderszins aanstootgevend is of in strijd is met het intellectuele eigendom van een partij of deze Servicevoorwaarden.

Je gaat ermee akkoord dat je opmerkingen geen inbreuk maken op enig recht van derden, inclusief copyright, handelsmerk, privacy, persoonlijkheid of ander persoonlijk of eigendomsrecht. je gaat er verder mee akkoord dat je opmerkingen geen lasterlijk of anderszins onwettig, beledigend of obsceen materiaal zullen bevatten, of enig computervirus of andere malware zullen bevatten die op enige wijze de werking van de Service of een gerelateerde website zou kunnen beïnvloeden. je mag geen vals e-mailadres gebruiken, je voordoen als iemand anders dan uzelf, of ons of derden anderszins misleiden over de oorsprong van eventuele opmerkingen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele opmerkingen en hun nauwkeurigheid. Wij nemen geen verantwoordelijkheid en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele opmerkingen die door je of een derde partij zijn geplaatst.

SECTION 10 - PERSONAL INFORMATION

Your submission of personal information through the store is governed by our Privacy Policy. Please see our privacy policy for more information.

SECTION 11 - ERRORS, INACCURACIES AND OMISSIONS

Af en toe kan er informatie op onze site of in de Service staan die typografische fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen bevat die betrekking kunnen hebben op productbeschrijvingen, prijzen, promoties, aanbiedingen, verzendkosten van producten, transittijden en beschikbaarheid. We behouden ons het recht voor om fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen te corrigeren en informatie te wijzigen of bij te werken of bestellingen te annuleren als de informatie in de Service of op een gerelateerde website op elk moment onnauwkeurig is zonder voorafgaande kennisgeving (ook nadat je je bestelling heeft ingediend).

We zijn niet verplicht om informatie in de Service of op een gerelateerde website bij te werken, aan te passen of te verduidelijken, inclusief maar niet beperkt tot prijsinformatie, behalve zoals vereist door de wet. Er mag geen gespecificeerde update- of verversingsdatum worden toegepast in de Service of op een gerelateerde website, om aan te geven dat alle informatie in de Service of op een gerelateerde website is gewijzigd of bijgewerkt.

SECTION 12 - PROHIBITED USES

In addition to any other prohibitions set forth in the Terms of Use, you are prohibited from using the site or any of its content:

(a) for any unlawful purpose;

(b) to solicit others to perform or participate in any unlawful act;

(c) to violate any international, federal, provincial or state regulations, rules, laws or local ordinances;

(d) to infringe or violate our intellectual property rights or the intellectual property rights of others;

(e) to harass, abuse, defame, slander, disparage, intimidate or discriminate on the basis of sex, sexual orientation, religion, ethnicity, race, age, national origin or disability;

(f) to provide false or misleading information;

(g) to upload or transmit viruses or any other type of malicious code that will or may be used in any way that will affect the functionality or operation of the Service or any related website, other websites or the internet;

(h) to collect or track the personal information of others;

(i) to spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl or scrape;

(j) for any obscene or immoral purpose; or

(k) to interfere with or circumvent the security features of the Service or any related website, other websites or the internet.

We reserve the right to terminate your use of the Service or any related website for violation of any of the prohibited uses.

SECTION 13 - DISCLAIMER OF WARRANTIES; LIMITATION OF LIABILITY

We do not warrant, represent or guarantee that your use of our service will be uninterrupted, timely, secure or error-free.

We do not guarantee the accuracy or reliability of any results that may be obtained from use of the service.

Je gaat ermee akkoord dat we van tijd tot tijd de service voor onbepaalde tijd kunnen verwijderen of de service op elk moment kunnen annuleren zonder je hiervan op de hoogte te stellen.

Je gaat er uitdrukkelijk mee akkoord dat je gebruik van of het niet kunnen gebruiken van de service op eigen risico is. De service en alle producten en services die via de service aan je worden geleverd, worden (behalve zoals uitdrukkelijk door ons vermeld) geleverd ‘zoals ze zijn’ en ‘zoals beschikbaar’ voor je gebruik, zonder enige verklaring, garanties of voorwaarden van welke aard dan ook, hetzij uitdrukkelijk of impliciet, inclusief alle impliciete garanties of voorwaarden van verkoopbaarheid, verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, duurzaamheid, titel en niet-inbreuk.

In geen geval zijn Fairytabs B.V., onze directeuren, functionarissen, werknemers, gelieerde ondernemingen, agenten, aannemers, stagiaires, leveranciers, dienstverleners of licentiegevers aansprakelijk voor enig letsel, verlies, claim of enige directe, indirecte, incidentele, bestraffende, speciale of gevolgschade van welke aard dan ook, met inbegrip van, maar niet beperkt tot gederfde winst, gederfde inkomsten, gemiste besparingen, verlies van gegevens, vervangingskosten of gelijkaardige schade, ongeacht of deze is gebaseerd op een contract, onrechtmatige daad (inclusief nalatigheid), strikte aansprakelijkheid of anderszins, voortvloeiende uit je gebruik van de service of producten die zijn verkregen met de service, of voor enige andere claim die op enigerlei wijze verband houdt met je gebruik van de service of een product, inclusief, maar niet beperkt tot, fouten of weglatingen in enige inhoud of enige verlies of schade van welke aard dan ook die is opgelopen als gevolg van het gebruik van de dienst of enige inhoud (of product) die is gepost, verzonden of anderszins beschikbaar is gesteld via de dienst, zelfs als ze op de hoogte zijn gesteld van hun mogelijkheid. Omdat sommige staten of rechtsgebieden de uitsluiting of beperking van aansprakelijkheid voor gevolgschade of incidentele schade niet toestaan, is in dergelijke staten of rechtsgebieden onze aansprakelijkheid beperkt tot de maximale mate die wettelijk is toegestaan.

SECTION 14 - INDEMNIFICATION

Je stemt ermee in om Fairytabs B.V. en onze ouder, dochterondernemingen, gelieerde ondernemingen, partners, functionarissen, directeuren, agenten, aannemers, licentiegevers, serviceproviders, onderaannemers, leveranciers, stagiaires en werknemers te vrijwaren, verdedigen en onschadelijk te houden, vrij van elke claim of vraag, inclusief redelijk advocatenkosten, gemaakt door een derde partij als gevolg van of voortvloeiend uit je schending van deze Servicevoorwaarden of de documenten die ze opnemen door middel van verwijzing, of je schending van enige wet of de rechten van een derde.

SECTION 15 - SEVERABILITY

In het geval dat een bepaling van deze Servicevoorwaarden onwettig, nietig of niet-afdwingbaar blijkt te zijn, zal een dergelijke bepaling niettemin afdwingbaar zijn voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, en wordt het niet-afdwingbare deel geacht te zijn gescheiden van deze Voorwaarden van Dienstverlening, een dergelijke bepaling heeft geen invloed op de geldigheid en afdwingbaarheid van andere resterende bepalingen.

SECTION 16 - TERMINATION

The obligations and liabilities of the parties incurred prior to the termination date shall survive the termination of this agreement for all purposes.

Deze Servicevoorwaarden zijn van kracht tenzij en totdat ze door je of ons worden beëindigd. Je kunt deze Servicevoorwaarden op elk moment beëindigen door ons te laten weten dat je onze Diensten niet langer wenst te gebruiken, of wanneer je stopt met het gebruik van onze site.

Als je naar ons eigen oordeel niet voldoet, of we vermoeden dat je niet hebt voldaan, aan een voorwaarde of bepaling van deze Servicevoorwaarden, kunnen we deze overeenkomst ook op elk moment zonder kennisgeving beëindigen en blijft je aansprakelijk voor alle verschuldigde bedragen tot en met de beëindigingsdatum; en / of dienovereenkomstig kan je de toegang tot onze Services (of een deel daarvan) ontzeggen.

SECTION 17 - ENTIRE AGREEMENT

Het niet door ons uitoefenen of afdwingen van enig recht of bepaling van deze Servicevoorwaarden vormt geen verklaring van afstand van een dergelijk recht of deze bepaling.

Deze Servicevoorwaarden en alle beleidsregels of bedrijfsregels die door ons op deze site of met betrekking tot de Service zijn gepost, vormen de volledige overeenkomst en het begrip tussen je en ons en regelen je gebruik van de Service en vervangen alle eerdere of gelijktijdige overeenkomsten, communicatie en voorstellen, mondeling of schriftelijk, tussen je en ons (inclusief, maar niet beperkt tot, eerdere versies van de Servicevoorwaarden).

Any ambiguities in the interpretation of these Terms of Service shall not be construed against the drafting party.

SECTION 18 - APPLICABLE LAW

Deze Servicevoorwaarden en eventuele afzonderlijke overeenkomsten waarbij wij je Diensten verlenen, worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met Nederlands recht.

SECTION 19 - CHANGES TO TERMS OF SERVICE

You can review the most current version of the Terms of Service at any time on this page.

We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken enig onderdeel van deze Servicevoorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door updates en wijzigingen op onze website te plaatsen. Het is je verantwoordelijkheid om onze website regelmatig te controleren op wijzigingen. Je voortgezet gebruik van of toegang tot onze website of de Service na het plaatsen van eventuele wijzigingen in deze Servicevoorwaarden houdt in dat je deze wijzigingen accepteert.

SECTION 20 - CONTACT INFORMATION

Vragen over de Servicevoorwaarden kunt je sturen naar hallo@fairytabs.com.

pers & media

Wij geloven in de kracht van verbinding. Samen kunnen we ons inzetten voor een nóg mooiere toekomst.

Voel jij de connectie met Fairytabs en lijkt het je leuk om met ons samen te werken, of iets over ons te schrijven?

Download our press kit here

Download hier onze perskit
x
x