Wij geven het goede voorbeeld! Daarom is Fairytabs goed voor het kind en de planeet!

Koop nu onze Fairytabs starterskit!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!

Kindertandpasta

Kindertandpasta die de kinderen doet verlangen naar de twee minuten poetsen in de ochtend en avond. Klinkt het voor jou als ouder als een droom die nooit werkelijkheid lijkt te worden? Dat is verleden tijd door Fairytabs; wij weten dit namelijk wel te realiseren met onze kindertandpasta in de vorm van tabletjes.

De strijd in de badkamer is verleden tijd met onze kindertandpasta

Als ouder ken je ze wel, de bekende uitspraken die je elke ochtend en avond in de badkamer hoort: “Mama, papa, de tandpasta is te pikant!”, “Twee minuten is veel te lang!”. Dergelijke uitspraken maken van het tandenpoetsen voor zowel kinderen als ouders geen plezier. Het wordt echter wel een plezier wanneer je tandpasta in de vorm van tabletjes van Fairytabs gebruikt! De kleurrijke vormgeving, de kindertandpasta zonder scherpe mintsmaak en zelfs een heus tandenpoetslied zorgen ervoor dat jouw kinderen voortaan staan te springen om zich klaar te maken voor bedtijd en in de ochtend hun bedjes uitspringen. Echt waar!

Laat jouw kinderen een nieuw avontuur ervaren

Geloof je ons niet? Klinken onze tandenpoetstabletten die gegarandeerd plezier bieden te mooi om waar te zijn? Bestel dan direct een tandpasta starterspakket in onze webshop en laat jouw kinderen het zelf ervaren. Je komt op je eerdere gedachten terug en wil je hoogstwaarschijnlijk abonneren op Fairytabs, wat natuurlijk tot de mogelijkheden behoort. Wij sturen dan elke twee maanden nieuwe tabletjes naar je op in Vlaanderen. Ben je benieuwd naar meer? Laat dan een berichtje achter via hallo@fairytabs.com, meld je aan voor de nieuwsbrief of ga op ontdekkingstocht op onze sociale kanalen.

NU BEN JIJ AAN DE BEUR T! Krijgt deze doos een tweede leven als kijkdoos of een ander kunstig knutselwerk ? Deel jullie creat ieve uitspattingen op Ins tagram met #F AIRYTABS en wie weet win jij wel…
Nederlands