Wij geven het goede voorbeeld! Daarom is Fairytabs goed voor het kind en de planeet!

Koop nu onze Fairytabs starterskit!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!

Natuurlijke kindertandpasta

Bij Fairytabs weten we hoe je met natuurlijke kindertandpasta een feestje in de badkamer creëert. Jij bent blij omdat je kinderen geen schadelijke stoffen meer binnenkrijgen en jouw kinderen zijn blij omdat tandenpoetsen niet meer saai is of te lang duurt. Klinkt als een wonder, nietwaar? Ze zeggen niet voor niets dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn.

Onze natuurlijke kindertandpasta is hét alternatief voor reguliere tandpasta

Twee minuten poetsen is veel te lang en saai én de tandpasta is te pikant. Het zijn zaken die je als ouder vaak tweemaal per dag te horen krijgt. Daar komt bij dat jij je als ouder af begint te vragen of reguliere kindertandpasta wel zo goed is voor de kinderen. Wij kunnen je vertellen: dat is het niet. Daarom heeft Fairytabs duurzame kindertandpasta met natuurlijke ingrediënten in de vorm van kauwtabletjes ontwikkeld. Dit is een volledig nieuwe manier van tandenpoetsen die goed is voor kinderen en een echte uitdaging biedt. Tel daarbij onze kleurrijke vormgeving, het tandenpoetslied en de uitingen van onze mascottes via sociale media op en het avontuur is compleet. En natuurlijk doet onze natuurlijke kindertandpasta ook gewoon wat het hoort te doen: het gebit van jouw kinderen schoonmaken en gezond houden!

Kies voor een gezonde lach op de gezichtjes van je kinderen

Met de Fairytabs natuurlijke kindertandpasta tover je eenvoudig een stralende lach op het gezicht van je kinderen, en dat ook nog eens op een gezonde manier. Bestel daarom snel een startpakket, meld je aan voor onze handige abonnementsservice of kies voor losse tabletjes en een natuurlijke tandenborstel. Wij sturen je bestelling snel naar je op in Vlaanderen zodat jullie van start kunnen gaan met het tandenpoetsavontuur. Heb je vragen voor ons? Stel ze via hallo@fairytabs.com of onze sociale kanalen.

NU BEN JIJ AAN DE BEUR T! Krijgt deze doos een tweede leven als kijkdoos of een ander kunstig knutselwerk ? Deel jullie creat ieve uitspattingen op Ins tagram met #F AIRYTABS en wie weet win jij wel…
Nederlands