Over ons

Als vader van drie jongens vond Peter dat er wel erg veel gekliederd werd tijdens het tandenpoetsen elke dag.

Die eeuwige strijd boven de wasbak. Het geklaag over de te pittige tandpasta. En die twee minuten poetsen? Veel te lang én veel te saai!  Zo verliepen de ochtenden (en avonden) van Peter. Als vader van drie jongens was het twee keer per dag raak. Ook kregen zijn kinderen veel te veel schadelijke stoffen binnen met normale tandpasta. Dat beviel hem maar niks. Dat kan - nee, moet! - anders. 

Peter besloot het heft in eigen hand te nemen en een tandpasta tablet te ontwikkelen. Speciaal voor kinderen. Zonder chemicaliën, en zonder micro plastic. Om van tandenpoetsen weer een feestje te maken. Voor het hele gezin. 

En toen was er Fairytabs. 

Koop nu onze Fairytabs starterskit!

PARTNERS VAN FAIRYTABS GEZONDE LACH Fairytabs is vrij van plastic en andere dingen die je niet wil doorslikken. FUN Ik leer ze tandenpoetsen. Zo wordt het nog geze llig in de badkamer! SCHONE ZEE & BLIJE PLANEET Hèhè, nu beland er gelukkig weer wat minder troep in onze oceaan. WAT BELOVEN OTIS, ZEPPE EN JONI?
GEZONDE LACH Fairytabs is vrij van plastic en andere dingen die je niet wil doorslikken. FUN Ik leer ze tandenpoetsen. Zo wordt het nog gezelliger in de badkamer! SCHONE ZEE & BLIJE PLANEET Hèhè, nu belandt er gelukkig weer wat minder troep in onze oceaan. WAT BELOVEN OTIS, ZEPPE EN JONI? PARTNERS VAN FAIRYTABS

Nooit meer zonder Fairytabs met onze abonnementsservice! Hoeveel wil jij besparen?

Nederlands