FAIRYTABS VIERT FEEST!
FAIRYTABS VIERT FEEST!

 

Fairytabs viert feest!

De avonturen van Otis, Joni & Zeppe

Otis de krab, Joni de haai en Zeppe de vis vieren op woensdag 20 oktober hun allereerste feestje bij Camping de Lakens in Bloemendaal. Niet zomaar een feestje, maar het allerleukste kinderfestival van het jaar. Met optredens van o.a Yes-RSterrin's Wild World (bekend van o.a Expeditie Robinson), Silver Metz en Speelman & Speelman en verschillende leuke activiteiten.

Dit festival is speciaal bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar. Otis, Joni en Zeppe begrijpen heel goed dat kinderen niet alleen naar hun feestje kunnen komen. Daarom mogen de grote mensen (18+) voor een zachter prijsje mee. Kleine broertjes en zusjes (t/m 3 jaar) kunnen nog niet zo goed dansen dus zij zijn gratis.

Dus zoek jij nog een leuke activiteit deze herfsvakantie? Koop dan snel jouw tickets want OP = OP!

Kinderboek

Op deze fantastische dag lanceren wij ook ons allereerste kinderboek (Alle tandjes op elkaar en poetsen maar!) over de avonturen van Otis de krab, Joni de haai en Zeppe de vis. Wees een van de eerste die in het bezit is van ons boek en schaf hem tegelijk aan met jouw ticket. Je ontvangt jouw boek dan op de dag van ons feestje!

Nederlands