MIS NIKS VAN FAIRYTABS.

Lees hier onze blog, nieuws en meer!

Tandpasta met aarbeiensmaak!

Janneke Molenaar

Nieuw: onze Fairytabs kindertandpasta met aardbeiensmaak! Lees meer over onze nieuwe smaak en het verschil tussen de twee smaken.

Kinderen houden van aardbeien, dat weten wij bij Fairytabs maar al te goed! Daarom zijn wij heel erg blij dat we onze Fairytabs ook in aardbeiensmaak hebben ontwikkeld.

 

Soft mint

We begonnen onze Fairytabs reis met de soft mint. Dit was natuurlijk de meest voor de hand liggende smaak. Maar wist je dat er duizenden ouders door middel van een enquête mee hebben gedacht aan het concept én de smaken?

 

Aardbei

Uit de resultaten van de enquête bleek dat heel veel ouders ook graag aardbei als smaak zagen. De zoete smaak trekt veel kinderen en momenteel poetsen ze vaak al met een “zoete” tandpasta. Reden genoeg dus om ook een tandpastatablet met deze smaak uit te brengen.

 

Het verschil

Momenteel bestaat ons “assortiment” dus uit twee keuzes: soft mint of aardbei. Behalve dat deze twee tandpastatabletten verschillen in smaak, is er nog één belangrijk detail. Soft mint bevat namelijk fluoride, aardbei niet. Hiermee brengen wij dus een kindertandpasta tablet op de markt zonder fluoride.

 

Wel of geen fluoride?

Fluoride is een stofje dat wordt toegevoegd aan tandpasta om je tanden gezond te houden. Het beschermt tegen zuren en suikers om zo gaatjes te voorkomen. Ook houdt fluoride je glazuur sterk. Toch kiezen veel mensen voor tandpasta zónder fluoride omdat mensen tegenwoordig de voorkeur hebben voor producten met zo min mogelijk gekke stofjes. Puur natuur, zonder chemische toevoegingen.

 

Meer lezen over fluoride? Klik hier.

Nederlands