Wij geven het goede voorbeeld! Daarom is Fairytabs goed voor het kind en de planeet!

Koop nu onze Fairytabs starterskit!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!

Kindertandpasta zonder mintsmaak

De Fairytabs kindertandpasta in de vorm van tabletjes zonder mintsmaak is dé uitkomst voor ouders die elke ochtend en avond weer een strijd in de badkamer voeren. Is het niet vanwege het feit dat twee minuten poetsen te lang duurt, dan is de strijd wel om de scherpe smaak van tandpasta. Wij tackelen beide problemen met één simpele oplossing!

Kindertandpasta zonder mintsmaak maar mét lekkere aardbeismaak

Fairytabs heeft tandenpoetstabletten ontworpen waardoor kinderen plezier krijgen in het tandenpoetsen. We weten het, je gelooft het haast niet, maar toch is het zo! Doordat de kinderen nu moeten kauwen op een tabletje in plaats van klungelen met tandpasta om het uit de tube te krijgen, wordt het tandenpoetsen voor kinderen een hele nieuwe ervaring. Vergeet daarbij niet dat onze kindertandpasta ook in een fluoridevrije variant zonder mintsmaak maar mét zoete aardbeismaak verkrijgbaar is en je kinderen zijn verkocht! Bovendien nemen de Fairytabs-mascottes jouw kinderen via onze sociale kanalen mee op avontuur en zijn ze er zelfs bij tijdens het tandenpoetsen middels een heus tandenpoetslied. Leuker kunnen we het niet maken!

Bestel direct om van tandenpoetsen een feestje te maken!

Bestel in onze webshop direct een verpakking van onze kindertandpasta zonder mintsmaak en een bijbehorende ecologische tandenborstel en ervaar binnenkort al een feestje in de badkamer. Wij sturen jouw bestelling namelijk spoedig naar je op in Vlaanderen. Wil je met ons in contact komen voor meer informatie? Zeg dan gedag via hallo@fairytabs.com of bezoek onze sociale kanalen.

NU BEN JIJ AAN DE BEUR T! Krijgt deze doos een tweede leven als kijkdoos of een ander kunstig knutselwerk ? Deel jullie creat ieve uitspattingen op Ins tagram met #F AIRYTABS en wie weet win jij wel…
Nederlands