Wij geven het goede voorbeeld! Daarom is Fairytabs goed voor het kind en de planeet!

Koop nu onze Fairytabs starterskit!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!

Tandpasta starterspakket

Tandenpoetsen leuk maken doe je met het Fairytabs tandpasta starterspakket. Hoe dan? Je bestelt het starterspakket in onze webshop en jouw kinderen beleven een compleet nieuwe ervaring als het aankomt op tandenpoetsen. Zo is het nooit meer saai, vies of langdradig.

Een tandpasta starterspakket met de eerste tandenpoetstabletjes voor kinderen

Niet meer morsen met tandpasta, nooit meer te pikante tandpasta en vooral veel plezier; dat is wat ons starterspakket teweegbrengt. Fairytabs zijn de eerste tandenpoetstabletjes voor kinderen, die hen een compleet nieuwe ervaring aanbieden. Bovendien ontvang je niet alleen tandpasta, maar zitten er nog veel meer leuke Fairytabs producten in het starterspakket. Je ontvangt ook een siliconen drinkbeker en opbergpotje, een kindertandenborstel van bamboe en echte Fairytabs stickers. Genoeg dus om van tandenpoetsen een echt feestje te maken. Wist je bovendien dat onze producten ecologisch verantwoord zijn? Goed voor kind én planeet dus!

Bestel ons aantrekkelijke starterspakket vandaag nog

Hoe sneller tandenpoetsen door de kinderen als leuk wordt ervaren, hoe beter. Bestel daarom vandaag ons starterspakket met duurzame tandpasta in de vorm van tabletjes en de kinderen poetsen over een paar dagen al met plezier. Wij sturen je bestelling namelijk altijd snel naar je op in Vlaanderen. Wil je nog iets over ons weten? Raadpleeg dan onze sociale mediakanalen of zeg gedag via hallo@fairytabs.com.

NU BEN JIJ AAN DE BEUR T! Krijgt deze doos een tweede leven als kijkdoos of een ander kunstig knutselwerk ? Deel jullie creat ieve uitspattingen op Ins tagram met #F AIRYTABS en wie weet win jij wel…
Nederlands