Tandenpoetsen een feestje voor kinderen

Wij geven het goede voorbeeld! Daarom is Fairytabs goed voor het kind en de planeet!

Koop nu onze Fairytabs starterskit!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!
Zou het niet cool zijn als we allemaal duurzaam leven als ik later groot ben? Hey you! Wij houden niet van opscheppen, maar kijk eens hoe duurzaam wij zijn!

Tandenpoetsen een feestje voor kinderen

Ben je op zoek naar een manier om tandenpoetsen leuk te maken voor je kinderen? Dan heeft Fairytabs dé oplossing met speciale tandpasta voor kinderen in de vorm van tabletjes. Dit is een nieuwe en spannende manier van tandenpoetsen voor jouw kinderen die voor een waar feestje in de badkamer zorgt!

Hoe jij als ouder tandenpoetsen voor kinderen een stuk leuker maakt

Elke ouder kent het wel: de strijd boven de wasbak omdat de kinderen tandenpoetsen vervelend vinden, omdat de tandpasta te pikant is of omdat er haast is en er niet écht de tijd voor genomen kan worden. Dit is verleden tijd door Fairytabs en haar duurzame tandpastatabletten! Door onze speelse vormgeving met mascottes die sociale media veroveren, een speciaal tandenpoetslied en het gebruiksgemak van de tandpasta, wordt tandenpoetsen voor kinderen plezierig in plaats van een moet. En heeft je kind plezier, dan heb jij als ouder dat ook en wordt tandenpoetsen voortaan een moment van quality time en samen plezier beleven!

Bezoek de webshop om van tandenpoetsen een feestje te maken

Speciale tandpasta voor kinderen waardoor tandenpoetsen leuk wordt: het lijkt de droom van elke ouder, maar het is toch echt werkelijkheid door Fairytabs! Bezoek onze webshop en bestel direct een starterspakket met tandpasta die goed is voor zowel jouw kinderen als het milieu. We versturen jouw tandpasta snel naar je op in Vlaanderen en beloven je dat tandenpoetsen voortaan een plezier wordt! Wil je graag meer over ons weten? Zeg dan gedag via hallo@fairytabs.com of spreek ons aan op een van onze sociale kanalen.

NU BEN JIJ AAN DE BEUR T! Krijgt deze doos een tweede leven als kijkdoos of een ander kunstig knutselwerk ? Deel jullie creat ieve uitspattingen op Ins tagram met #F AIRYTABS en wie weet win jij wel…
Nederlands